Wil je lunchen in Utrecht?

      No Comments on Wil je lunchen in Utrecht?

lunchen in Utrecht

Lunchen in Utrecht? Dan ben je in deze prachtige stad altijd aan het juiste adres. De stad biedt een groot scala aan eettentjes aan; van koffietentjes en caféetjes tot de meest luxueuze restaurants. Veel van die restaurants en eettentjes bieden ook lunchmogelijkheden aan. Lunchen gebeurt meestal op het midden van de dag, rond een uur of twaalf. Lunchen is, na ontbijten, het tweede gerecht van de dag en daarmee essentieel om je dag voort te zetten. Je kan natuurlijk thuis een bammetje smeren en naar de stad meenemen, maar het is natuurlijk veel leuker om ergens in Utrecht te gaan lunchen! Jij bepaalt zelf in wat voor eten je zin hebt en hoeveel je van plan bent om uit te geven, Utrecht heeft altijd een geschikt eettentje voor jou beschikbaar.

 

Assortiment aan lunchen in Utrecht

Bij lunchen denken de meeste mensen al gauw aan een simpel broodje met pindakaas. Voor een echt lekker lunch ben je in Utrecht aan het juiste adres. Broodjes met pindakaas zul je hier niet op de menukaart zien staan! Veel restaurants in Utrecht bieden een speciale lunchkaart aan met gerechten die vanaf een bepaalde tijd te bestellen zijn. Dit kan bijvoorbeeld van twaalf tot vier zijn. Buiten die tijdzones is het niet meer mogelijk om lunchgerechten te bestellen. In plaats van een droog broodje met pindakaas bieden lunchgelegenheden in Utrecht de meest lekkere broodjes aan. Vaak is het brood afkomstig van een goede bakker en wordt het ook royaal belegd. Kies jij voor een wit of bruin broodje? En wat wil je erop? De mogelijkheden zijn vaak oneindig. Van een broodje met roombrie tot een heerlijke boterham met twee kroketten erop. Daarnaast is het ook in veel eettentjes mogelijk om een lekker soepje te bestellen. Wanner je niet tussen soep en brood kan kiezen heb je altijd nog de optie om voor een twaalfuurtje te gaan, in dit geval krijg je ze allebei! Voor klanten met grote trek zijn er regelmatig hamburgers, club sandwiches of tosti’s beschikbaar.

 

Reserveren om te lunchen in Utrecht

Vaak is het mogelijk om het lunchtentje in Utrecht gewoon binnen te stappen om een hapje te eten. Op drukke dagen loop je echter het risico dat het restaurant al vol zit en je het ergens anders moet proberen. Niets is vervelender dan je ergens op verheugd te hebben en vervolgens niet terecht kunnen. In dat geval is het aan te raden om van tevoren een plekje te reserveren. Geef aan hoe laat je komt en met hoeveel personen, dan zorgt het restaurant ervoor dat er een tafel vrij blijft. Reserveren wordt vooral aangeraden op drukke dagen in de zomer of op speciale feestdagen. Het reserveren van een tafel is mogelijk via de website van het lunchtentje. Dit is mogelijk door het restaurant te bellen of mailen. Sommige café’s in Utrecht hebben ook een online reserveringssysteem, zo kan je meteen zien welke tijden er nog beschikbaar zijn. Twijfel niet en ga lekker lunchen in Utrecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *