Koop een huis m.b.v. een makelaar in Spijkenisse

Huis

Ben je op zoek naar een koopwoning? De zoektocht naar een perfecte woning kan erg stressvol en tijdrovend zijn, zeker wanneer er ook nog meubels e.d. uitgezocht en aangeschaft dienen te worden. In dat geval is het een goed idee een makelaar in Spijkenisse in te schakelen, deze zorgt ervoor dat alle onderhandelingen en bijkomende stress uit handen wordt genomen. Een makelaar is als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt en kan jou op weg helpen met de zoektocht naar het perfecte huis voor een prijs die binnen jouw budget valt. Daarnaast is een makelaar gespecialiseerd in aankoopbemiddeling en zorgt deze ervoor dat het aankoopproces zo soepel en correct mogelijk verloopt. Zo is de makelaar goed op de hoogte van de waarde die het best bij een bepaalde woning past.

 

Wat kan de makelaar voor u betekenen?

De aankoopmakelaar in Spijkenisse kan verschillende dingen voor de klant betekenen. Zo gaat deze mee naar bezichtigingen, wordt de waarde van de woning en de aankoopstrategie bepaald en inspecteert deze de woning voordat de aankoop plaatsvindt. Daarnaast wordt onderzocht of er bouwgebreken kunnen voorkomen naar aanleiding van het bouwjaar van de woning en of er een bezwaar op de woning rust. Op basis van de zojuist genoemde en overige bevindingen zorgt de makelaar ervoor dat eventuele belangrijke bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst. Te allen tijden wordt de klant aanbevolen een bouwkundig onderzoek uit te voeren om zo de waarde van de aan te kopen woning nauwkeurig te kunnen bepalen. Mochten na deze keuring bijzonderheden opduiken, wordt geadviseerd deze met een bouwkundige te bespreken. Een makelaar is hier immers niet in gespecialiseerd en het is dan ook niet mogelijk deze aansprakelijk te stellen voor bouwkundige verborgen gebreken. De makelaar opereert op basis van no cure no pay, wat betekent dat er slechts wordt betaald wanneer het juiste huis gevonden en gekocht is. Mocht de daadwerkelijke aankoop hebben plaatsgevonden, wordt het vaste tarief van €1.200,- plus 10% van het bedrag dat van de vraagprijs afgehaald wordt in rekening gebracht.

 

De makelaar als onafhankelijke hypotheker

Naast advies met betrekking tot de aankoop van een huis, is het ook mogelijk raadgeving omtrent hypotheken te ontvangen. Omdat de makelaar in Spijkenisse opereert als een onafhankelijke hypotheker en daarbij niet gebonden is aan de producten van een hypotheekverstrekker, worden alle beschikbare hypotheken in het advies meegenomen. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te verkrijgen inzake verzekeringen, kredieten en lijfrenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *