Hoe maak je super gezonde smoothies?

      No Comments on Hoe maak je super gezonde smoothies?

gezonde Smoothies

Als je je gezondheid echt een grote boost wilt geven dan start je je dag natuurlijk met een zelfgemaakte smoothie, met allerlei fruit erin. Je krijg zo direct een lading vezels en vocht binnen waar je lekker lang op kunt teren. Maar wat als je het teveel gedoe vindt om elke ochtend te gaan snijden en constant al die ingrediënten in huis te moeten halen? Dan kun je natuurlijk ook in deze webshop kant en klare gezonde smoothies bestellen. Of eigenlijk bestel je niet de smoothies, maar de ingrediënten ervoor, kant en klaar voor jou afgewogen en gesneden. Deze ingrediënten komen in handige zakjes die je per stuk in je blender kunt doen, eventueel aangevuld met een booster voor extra vitaminen. De pakketten komen zelfs inclusief een heerlijke vloeistof, bijvoorbeeld sojamelk, amandelmelk of super gezond kokoswater. Deze vloeistof kun je tegen een kleine meerprijs bestellen, dus je kunt er ook voor kiezen om de smoothie enkel met vaste ingrediënten te laten leveren. Deze mik je allemaal samen in de blender met een vloeistof naar keuze, en zo maak je heel eenvoudig super gezonde smoothies in een handomdraai. Je hoeft niet  meer zelf te snijden, geen superfoods meer in te kopen en het kost je amper tijd, ideaal!

Wat zit er in deze gezonde smoothies?

Als je via deze webshop een abonnement afsluit voor het laten bezorgen van ingrediënten voor gezonde smoothies heb je daarbij de keuze uit maar liefst 16 verschillende varianten. Al deze varianten hebben vers fruit als basis, en zijn daarna aangevuld met allerlei andere, gezonde ingrediënten, zoals spinazie, bieten, superfoods en kokos. Doordat ze zoveel verschillende smaken gezonde smoothies hebben zit er voor iedereen iets bij dat hij of zij lekker vindt. Je kunt er dus voor het hele gezin smoothies bestellen. Zo werk je op een makkelijke manier aan je gezondheid, en geef je zowel jezelf als je kinderen elke ochtend een vitaminebommetje voor het ontbijt. Als je de smoothies liever bij de lunch drinkt of ‘s middags tussendoor dan kan dat natuurlijk ook. Het gaat erom dat je er zelf geen moeite meer voor hoeft te doen omdat alle ingrediënten al kant en klaar verpakt zitten en je ze zo in de blender mikt.

Smoothies met superfoods maken

Wie de term superfoods nog niet kent heeft echt onder een steen geleefd de afgelopen jaren. Superfoods zijn voedingsmiddelen die ontzettend hoog in voedingswaarde zijn, zoals chiazaad, hennepzaad, spirulina en allerlei soorten gedroogde bessen. Doordat ze zo ontzettend veel vitaminen en mineralen bevatten zijn ze een hele gezonde toevoeging aan smoothies. Bovendien geven ze je smoothie vaak zijn karakteristieke smaak of kleur. Bij bovenstaand smoothie abonnement zitten er altijd bepaalde superfoods in elke smoothie, maar je kunt er ook voor kiezen een booster toe te voegen. Dit is een extra ingrediënt met unieke eigenschappen, bijvoorbeeld een booster voor spieropbouw, een mooie huid of een betere nachtrust. Zo complementeer je je smoothie op een manier die past bij jouw behoeftes en geef je je gezondheid letterlijk een extra boost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *