Krullenkapper Zaandam voor jouw krullen

Krullen kapper Zaandam

Zoek je ook wel eens op ‘Krullenkapper Zaandam‘ omdat je jouw krullende lokken graag extra aandacht wilt geven dan is het logisch dat je overweldigd raakt met de mogelijke opties. Maar je wilt natuurlijk het beste voor jouw haar. Krullen zijn namelijk zeker niet hetzelfde als steil of golvend haar. Dit komt omdat de structuur anders is. Hierdoor zijn er andere kniptechnieken en behandelingen speciaal gecreëerd voor krullend haar. Krullenkapper Zaandam is daarom gespecialiseerd in het behandelen van krullen.

Behandeling voor krullen

Bij een Krullenkapper in Zaandam kun je terecht met krullend haar dat geknipt, gekleurd, of gestyled moet worden. Gedroogd krullend haar valt totaal anders dan nat krullend haar, daarom zijn Krullenkappers Zaandam gespecialiseerd om goed van tevoren te bekijken hoe elke krul valt. Na het nat te hebben gemaakt zal elke krul individueel geknipt worden om meer ‘lucht’ tussen de krullen te creëren. Dit zorgt voor vollere krullen dat mooi valt. Verder bestaan er verzorgende en versterkende behandelingen voor krullend haar. Een voorbeeld hiervan is een keratine behandeling waarbij een serum vol met keratine op het haar wordt aangebracht en vervolgens weer uitgewassen met specifieke shampoos voor krullend haar. Deze behandeling zorgt voor sterker haar dat minder pluist of breekt. En pluizend haar is nou net iets wat je niet wilt hebben als je krullen hebt.

Tips van Krullenkapper Zaandam

Naast deze specifieke aandacht bij Krullenkapper Zaandam zijn er ook andere handige tips voor krullend haar. Zo is het belangrijk nooit krullend haar in een speciale hoofdhanddoek te laten opdrogen omdat dit ervoor kan zorgen dat het haar niet ademt. Het resultaat hiervan is uitgezakte en warrige krullen, niet echt iets wat je wilt. Een krullenkapper in Zaandam zal dan ook vakkundig advies geven over wat wel goed is voor krullend haar. Dit kunnen bijvoorbeeld de volgende tips zijn:

  • Wil je na het douchen een product aan het haar toevoegen? Smeer dit dan door het nog doorweekte haar en kam het met een grove kam zodat het door het hele kapsel verspreid is.
  • Wat ook goed is voor jouw krullen is het haar omhoog knijpen met een handdoek – dit noemt men ook wel scrunchen. Tijdens het scrunchen knijp je het water uit het haar en vorm je tegelijkertijd de krul in de gewenste vorm.
  • Na het scrunchen kun je het haar met een diffuser drogen of natuurlijk. De diffuser is een perfect opzetstuk op de föhn die gemaakt is voor krullen. Het zorgt ervoor dat de krullen voller worden. Zorg er wel voor dat je de diffuser niet te veel beweegt om pluizend haar te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *