Keuken laten spuiten bij Autoschadebedrijf Schouten

Keuken spuiten

Als je een keuken toe is aan een nieuwe look, dan kun je veel proberen. Hebben de kastjes krassen of zijn ze verkleurd, dan kun je er een folie over plakken. Eventueel kun je nieuwe greepjes op de kast monteren en je keuken heeft een compleet nieuwe look. Als je ervoor kiest om je kastjes te spuiten dan geeft dit een nog mooier resultaat. Verf gaat ontzettend lang meteen ziet er dan ook puntgaaf uit. Het laten spuiten van je keuken is dan ook een duurzame en professionele optie om je keuken langer mee te laten gaan.

Hoe gaat het laten spuiten van je keuken in zijn werk

De kastjes worden eerst gedemonteerd. Zo kan alles makkelijk schoon worden gemaakt en kan er niet worden geknoeid tijdens het verven. Voor het spuiten van de kastjes zullen de kastjes eerst ontvet moeten worden en geschuurd. Na het schuren wordt een grondverf aangebracht. Als de grondverf gedroogd is, kan de gewenste kleur op de kastjes gespoten worden. Als een kleur is aangebracht kan als laatste nog een topcoat aangebracht worden. Dit is een deklaag die in verschillende soorten glans aangebracht kan worden. Een topcoat kan aangebracht worden als matte laag, zijdeglans of hoogglans. 

Het kiezen van een nieuwe kleur

Als je op zoek bent naar een nieuwe look of je kastjes beschadigd zijn, dan kun je dus kiezen voor het overspuiten van de kasten. Het is een relatief goedkope optie voor een keuken die een nieuwe look nodig heeft. Als je op zoek bent naar de juiste kleur dan kun je verfstalen van de bouwmarkt meenemen. Thuis kun je dan kijken wat goed bij je keukenblad past. Ook is het belangrijk om te kijken of de kleur bij de rest van je interieur past. Denk ook alvast goed na wat voor coating lak je mooi vindt. Voor de afwerking kun je een matte lak, zijdeglans of hoogglans lak kiezen. 

Je kunt de huidige handgreepjes terug plaatsen op de kast of nieuwe handgrepen bestellen. Bij verschillende online winkels, maar ook bouwmarkten en keukenzaken kun je nieuwe greepjes kopen. Zelfs je keukenblad en kraan kun je vervangen als je een compleet nieuwe look wilt. Dit kan een goede optie zijn als de indeling van je keuken bevalt en het apparatuur nog goed is. Dit is ook bij bouwmarkten, keukenzaken en online te bestellen. 

Laten spuiten van je keuken

Het over laten spuiten van je keuken is dus een duurzame en professionele oplossing als je de kastjes een nieuwe kleur wilt geven. Een schadeherstelbedrijf heeft hele specialistische apparatuur voor het herstellen en overspuiten van auto′s. De apparaten zijn niet alleen geschikt voor auto′s maar ook voor keukens. Dit heeft te maken met de instelling van het apparaat. Het beste resultaat krijg je dan ook met deze apparatuur. Wat voor kleurnuances en afwerking je ook kiest. Met het overspuiten van je kastjes krijg je het beste resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *